Search This Blog

Friday, March 10, 2017

Sem 2

Assalamualaikum. sudah lama patik tidak mengupdate blog patik ini, kebarangkalian sibuk dengan hal duniawi. alhamdulillah sudah selesai minggu ke-3 bagi sem 2 ini... Alhamdulillah result sem 1 amat tidak expect.. kita expect low, tapi high.. thanks to all, especially to my umi abah family teacher friends and others. :D 

    sem 2 ini, penempatan rumahku bukan lagi di kksjt which is bangsar jalan tandok, tetapi sudah berhijrah ke block 10 aka jalan pandai endah aka rumah mayat. haha.. serious2 sini ex rumah mayat. tapi dah dijadikan rumah unikl siswa. pastu, kksjt niii ada banyak peristiwa rupanya, tapi kami ja tidak merasai. hahaha. alhamdulillah. pastu ingat2 balik. dulu dah la tido 2-3 pagi. pastu p turun bawah basuh baju, tak rasa apa laa pulak. mandi sorg2. haha..

   Sem 2 ini akan menjadikan suatu pergerakan bagi sem 1 kerana culture shock bagi sem 1 , tak sngka la dapat result camtu.. hehe.. sem 2 ini, patik register 19 credits, 8 subjek serta ada masalah sikit dgn kewangan, pembayaran yuran... guys. kalau nk masuk unikl, kena semak2 dlu syarat2 untuk mendapat pinjaman mara. skrang ni kelayakan nak dapat pinjaman mara ialah gaji parents kena below rm15k . ouch... dia tidak ambik kira kalau adik-beradik ramai ke tidak... tapi priority kepada gaji parents dahulu...

  Nanti ada lak mycl , qualifier untuk wakil unikl pada 2 april. pray for me. hehe. and.. i have someone special in my life. :)

tata assalamualaikum. semoga Allah bersama kita.

6 comments:

Komen benda elok2 je. ^^