Search This Blog

Friday, January 27, 2017

Cuti Sem !

Assalamualaikum ! alhamdulillah semuanya berjalan lancar walaupun tk lancar. tpi masih alhamdulillah sesungguhnya Allah Maha Mengetahui . exam tu senang la jugak drpd sblum ni. tpi disebabkan keegoaan tkmaw belajar . tktaw la jadi mcm mana result nanti. Allahu . adik2 diluar sana,study lah tk rugi pun . hoho . tgok nie. main game. skrang ni duk kerja kalah ja. ujian besar bagiku . Allah. haha... sdih sngt. aduh... ujian2. sabar lah . 

   pastu kalau ada apa2 soalan pasal bm, boleh la tny. walaupun dah lama tk membaca. haha . kita skrang ni tgok slide jer.. tata May Allah be with us. In sha Allah 

Assalamualaikum.

Thursday, January 5, 2017

Bermulanya

Assalamualaikum! sudah sekian lama hamba Allah ini tidak mengupdate status kebarangkalian sibuk dunia selain di alam maya ini . aceewah ...
alhamdulillah kerana kita masih lagi boleh bernafas dan terus melakukan suruhan-Nya dan meninggalkan segala larangan-Nya. In sha Allah, semoga kita berada dalam golongan org yg beriman.

Alhamdulillah abah dan umi selesai sahaja melaksanakan umrah selama seminggu.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah sngt2 kerana abah umi dalam keadaan sihat walafiat pergi dan pulang ke Malaysia. 

   Selain itu, pelbagai dugaan dan halangan, jatuh naik jatuh naik, tapi Allah masih sygkan kita, memberi peluang untuk bertaubat kepada-Nya. 

   Tambahan pula, alhamdulillah ada seseorang telah hadir dalam hidupku, semoga keadaan menjadi lebih baik, dan lebih baik dari sebelum itu. In sha Allah ... 

Sekian sahaja untuk malam yg berkat.. semoga kita bertemu lagi . In sha Allah.. plus nanti nk final exam.... 

btw , saya nak minta maaf kalau ada salah n silap kpd individu2 yg mana saya tersalah kata dan sebagainya.. 

tata

Assalamualaikum