Search This Blog

Sunday, September 25, 2016

Bersama Sahabat

Assalamualaikum! ini cerita fasal semalam. hahah.. mesti lawak punya. benda ni tk rancang pun nk jumpa tapi dah ditakdirkan nk berjumpa, maka berjumpa la dua org hamba Allah nie.. Semalam, shabat sy yg diberi nama Aswad nie ada daftar untuk dpt bju percuma LoL kan, so, dia nk gi sana. sana tu aka APU aka Asian Pasific University dekat Bukit Jalil. Pada msa tu, sy sbnarnya malas nk p, haha. tapi ada certain2 tertntu memaksa sy untuk pergi. k. Aswad masa tu tnya kt mana. dlm lebih kurang 12.20pm, masa tu sy bru hbis mandi. hahaha. so, sy pecut la jalan kaki ke lrt bangsar, turun kan kl central. then.. nie 1st time sy naik ktm di kl central. beli2. then kena tunggu sejam. pastu. spatutnya sy kena turun kt TBS. ntah lupa apa lak TBS stand for what. then sy TERturun awal kt Salak Selatan. HAHAHAHA. lmao. ntah, something mendorong sy untuk turun kt stesen Salak Selatan. turun2. pastuu........ next ktm kena tnggu sejam laakkk hahahahaha. habis masa kat menunggu ja. then . jumpa lah Aswad kat TBS. 

    Sya kenal Aswad nie waktu time sekolah menengah. SMSTSP (Sekolah Menengah Sains Tuanku Syed Putra) di perlis. Well, sy berada kt skolah tu setahun pastu lari balik umah. hihi. kannn. dah lama tk jumpa dia. skrang dah umur 19, masa tu 16. nmpak la perbezaan ketara, terutama fizikal, tapi kalau mental mesti lagi bnyak sbb dia nie. haaa.. hebat orgnya . mcm berganda-banda beza ilmu. hihi 
k dah.. malas nk tulis lagi. 






No comments:

Post a Comment

Komen benda elok2 je. ^^