Search This Blog

Sunday, April 10, 2016

Weekend Cup

Assalamualaikum, pada hari Sabtu yg lepas, kami join weekend cup, kali ini , kami p berkumpulan. Team kami nama diberi Epsilon. Sapa2 yg ambik fizik tu taw la epsilon tu apa, rasanya dlm subjek math pun ada epsilon nie . haha. Kami dpt ni 3 drpd 7 team.. Smpai situ sj rezeki kami.


ni wc yg dh lma.



setiap hari ngadap benda yg sama selama 3 minggu ini, ini lah hasilnya. haha... kita ni kidal.. yg warna merah  tu sbb bergesel lama sgt ngan mousepad... hasil daripada ber jam jam main game. hahaha..  oleh disebabkan itu, man bt keputusan nak beli mousepad baru. al maklumla baucer buku tu boleh guna nak beli bahan elektronik kt R&K. baru ptg td p sana. haha...  tpi masih belum dibeli kerana dpt baucer tu bnyak sgt. :D 



secara kesimpulannya, beli mousepad baru, yg berkain something like that.. and satu lagi baucer buku tu boleh diguna untuk kedai2 tertntu shja. ok sekian shja untuk hari ini. Assalamualaikum. 

No comments:

Post a Comment

Komen benda elok2 je. ^^