Search This Blog

Sunday, March 20, 2016

Malam Citra Budi UniKL

            Assalamualaikum, beberapa minggu lepas telah diadakan majlis graduasi bagi FiST UniKL KMKu bertempatkan di Kelab Golf Kulim. Rasa mcm sekejap sahaja masa berlalu padahal dalam sehari ada 24 jam. Hari tu merupakan hari yg bersejarah bagi kami krn 2 sem kami menghabiskan masa bersama-sama. Sy ingin mengucapkan jutaan terima kasih bt cg yg bnyak membantu dan mendidik kami walaupun kami ni banyak kerenah. Assignment yg bt pun 50% je, haha.. yg lain harap cg redhakan.

        Majlis bermula sebaik shaja team2 atasan datang, dlm 15 mins selepas wktu Maghrib. Makanan dy, pergh, sedap. haha.. tambah 2 kali.. kami datang awal dlm 6.15 manakala pelajar yg lain nak bt persembahan dtg awal lagi.. sebelum tu ada quiz kimia. okla.. nak lepaskan tension bljar kimia pagi tu. mmg hari tu semua pelajar bergaya dan hebat2 belaka including me. haha.. :P Majlis ending dlm kul 10.15.. Selama stdy kt kmku ni mcm ngan, eh bljar apa ya kat sini . hahaha... :P pagi p kelas, ptg balik, malam men fon, tido, hahaha.. nak kata lenggan ja hidup kt sini :D





    Semoga perjalanan kamu berada dalam hidayah dan rahmat Allah. Sekian, terima kasih :)

2 comments:

  1. Skrg belaja kat unikl kan ? Berapa ye hbis . Hahahahah 😂 sy dapat tawaran kat kolej mara kulim dr unikl jgak . Mohon jawap 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, haha.. tahniah! :D still bljar lagi, dlm 3 tahun setengah lagi baru abis.. sy kat unikl miit. senang jer foundation tu drpd matriks, and satu lagi. kalau nk dpt mara kan, gaji parents total kena bawah rm15k. syarat2 kelayakan nk dpt mara. pastu bleh la merasa duit mara. tapi dpt mara ni dlm sem 3 bru dpt, so makan minum untuk sem 1,2 kena duit mama papa.

      Delete

Komen benda elok2 je. ^^